Bygdegården i Östnor är en av de största i Mora och rymmer

100 personer för övernattning

300 personer vid middag

490 personer för bingo eller liknande

645 personer vid dans

I bygdegården finns en stor sal med två scener och en liten sal med öppen spis. I köket finns restaurangspisar, flera kylar, frys och restaurangdiskmaskin. En toalett för rörelsehindrade finns i entréplan, övriga toaletter och duschar finns en trappa ner. 2017 färdigställdes en bastu i källarplanet. Det finns barnstolar och skötbord i bygdegården.

Vi har också en mindre lokal en trappa ned som kallas Valhall. Den inrymmer två stora rum med eget kök, våningssängar, egen toalett/dusch och ingång.

 

Middag/fest: Vare sig det är bröllop, födelsedagsfest eller något annat som Ni vill fira så kan Ni som privatperson hyra bygdegården.

Övernattning: Vi har 100 bäddar (med täcke och kudde) och tar emot idrottsklubbar och föreningar från hela Sverige och norra Europa, men även större sällskap av gamla vänner som träffas för att fira något, skolklasser och företag. Vi har 54 sängplatser, övriga bäddar är madrass på golv.

Föredrag/konferens: kortare uthyrningar till föreningar och sällskap, under fem timmar. Vi har trådlös mikrofon och ljudanläggning (med möjlighet att koppla in hörslinga i lokalen)

 

Kontakta oss för bokning!

Stäng meny