Golv & Vägg Mora

Vi har personal som utför golv, målning och kakel-klinkersarbeten.

Vi utför totalrenoveringar av badrum. Vi besöker er för att diskutera utförandet och lämnar sedan offert på hela arbetet med alla yrkesgrupper.

Om ni har frågor angående offerter, tveka inte att kontakta oss när det gäller renoveringar av ert hem eller fritidshus. Vi besöker er gärna och lämnar offert på det arbete ni önskar få utfört.

 

Historia

Golv & Vägg AB är ett familjeägt golv, kakel o måleriföretag som grundades av Erik Melin 1977.
Marknaden bestod då främst av entreprenadverksamhet åt byggindustrin. Kontoret var då beläget på Hantverkaregatan 11 i centrala Mora.

1996 flyttade verksamheten till nya lokaler i Mora-Noret, där vi utökade butiksverksamheten till att vara en ledande inredningsbutik i Dalarna. 1997 tog Lars o Tuttan Melin över företaget och driver det framgångsrikt tillsammans med mycket kompetetent och ansvarsfull personal. 2009 kom Anders Sundby in som delägare i företaget, Anders har jobbat i företaget sedan 1996. Oktober 2011 flyttar verksamheten till Östnor i Frost knivfabriks gamla lokaler, som rustas upp och anpassas till vår verksamhet.

Idag utför Golv & Vägg uppdrag åt privatpersoner och byggindustrin både på lokal o riksnivå.

Lars Melin VD 49 år bosatt i Mora, uppvuxen i Orsa. Började arbeta på Golv & Vägg 1987, dessförinnan har han varit aktiv tävlingsåkare alpint.

Anders Sundby delägare 44 år bosatt i Mora, Uppvuxen i Ludvika. Började arbeta på Golv & Vägg 1996, dessförinnan spelade han hockey bl a som stabil back i Mora IK.

Tuttan Melin delägare, 45 år bosatt och uppvuxen i Mora. Började arbeta på Golv & Vägg 1991. Dessförinnan har hon arbetat på Hotell Sunwing Åre i receptionen.

 

Öppettider: Vardagar 10-17 Lunchstängt 12-13

Besöksadress:
Landsvägen, Mora
Tel +46 (0)250-131 55.
Fax +46 (0)250-131 56.
info@golvvagg.se